.........:::ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΑ, ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ, ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ - ΠΤΥΧΙΑ ΜΕ ΑΞΙΑ - ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ:::.........:::ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΑ, ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ, ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ - ΠΤΥΧΙΑ ΜΕ ΑΞΙΑ - ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ:::.........:::ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΑ, ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ, ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ - ΠΤΥΧΙΑ ΜΕ ΑΞΙΑ - ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ:::.........:::ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΑ, ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ, ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ - ΠΤΥΧΙΑ ΜΕ ΑΞΙΑ - ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ:::.........:::ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΑ, ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ, ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ - ΠΤΥΧΙΑ ΜΕ ΑΞΙΑ - ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ:::.........:::ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΑ, ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ, ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ - ΠΤΥΧΙΑ ΜΕ ΑΞΙΑ - ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ:::.........:::ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΑ, ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ, ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ - ΠΤΥΧΙΑ ΜΕ ΑΞΙΑ - ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ:::.........:::ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΑ, ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ, ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ - ΠΤΥΧΙΑ ΜΕ ΑΞΙΑ - ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ:::.........:::ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΑ, ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ, ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ - ΠΤΥΧΙΑ ΜΕ ΑΞΙΑ - ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ:::.........:::ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΑ, ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ, ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ - ΠΤΥΧΙΑ ΜΕ ΑΞΙΑ - ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ:::.........:::ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΑ, ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ, ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ - ΠΤΥΧΙΑ ΜΕ ΑΞΙΑ - ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ:::.........:::ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΑ, ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ, ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ - ΠΤΥΧΙΑ ΜΕ ΑΞΙΑ - ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ:::.........
...... ...... . . .............. .......... ...... ........... ..... .......................... ............ ............ ............... ......... . ........... ... ............ ..... .. ......... .. ........ . ........... . . .. .. ............ . ................... ...... . . .............. .......... ...... ........... ..... .......................... ............ ............ ............... ......... . ........... ... ............ ..... .. ......... .. ........ . ........... . . .. .. ............ . ................... ...... . . .............. .......... ...... ........... ..... .......................... ............ ............ ............... ......... . ........... ... ............ ..... .. ......... .. ........ . ........... . . .. .. ............ . ................... ...... . . .............. .......... ...... ........... ..... .......................... ............ ............ ............... ......... . ........... ... ............ ..... .. ......... .. ........ . ........... . . .. .. ............ . ................... ...... . . .............. .......... ...... ........... ..... .......................... ............ ............ ............... ......... . ........... ... ............ ..... .. ......... .. ........ . ........... . . .. .. ............ . ................... ...... . . .............. .......... ...... ........... ..... .......................... ............ ............ ............... ......... . ........... ... ............ ..... .. ......... .. ........ . ........... . . .. .. ............ . ................... ...... . . .............. .......... ...... ........... ..... .......................... ............ ............ ............... ......... . ........... ... ............ ..... .. ......... .. ........ . ........... . . .. .. ............ . .............
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ-ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗ ΣΔΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ
ΠΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΑ
ΠΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ

2009
ΠΚΣ: 272 και 29,28%
ΔΑΠ: 448 και 48,22%
ΠΑΣΠ: 181 και 19,48%

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 15ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Κ.Σ. ΤΗΣ ΚΝΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Κ.Ε. ΤΟΥ ΚΚΕ


«Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου. (…) Οι πραγματικοί επαναστάτες δεν κυκλοφορούν με κουκούλες, για έναν επιπλέον λόγο: Γιατί τον καιρό της επανάστασης ο λαός θα πρέπει να αναγνωρίζει στα πρόσωπα των επαναστατών την πρωτοπορία του. Ο λαός δε θεωρεί τιμή του να συναναστρέφεται με κουκουλοφόρους»

Ερνέστο Τσε Γκεβάρα
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΑΡΧΕΙΩΝ
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ BLOG, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΚΑΡΤΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ "ΘΕΜΑΤΑ" ΠΑΡΑΚΑΤΩ. Π.Χ. ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΕΛΑ "ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2008".

Sunday, December 14, 2008

ΑΓΩΝΑΣ-ΡΗΞΗ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ Η μόνη απάντηση στην καταστολή!

Την Πέμπτη 11 Δεκέμβρη οι δυνάμεις της Πανσπουδαστικής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ πήραν την πρωτοβουλία για να διοργανωθούν σε όλους τους συλλόγους Γενικές Συνελεύσεις των φοιτητών για τη συνέχιση των κινητοποιήσεων στο πλευρό των μαθητών και των Συντονιστικών τους. Στις σχολές που η προσέλευση του κόσμου ήταν μικρή, εξαιτίας και του κλίματος τρομοκράτησης που από κοινού κυβέρνηση και οι προβοκατόρικοι μηχανισμοί θέλουν να διαμορφώσουν, προχώρησε στη συγκρότηση μαχητικών επιτροπών αγώνα και σε καταλήψεις των σχολών. Το κλείσιμο των σχολών και η κινητοποίηση όλων των φοιτητών στους δρόμους, σε περιφρουρημένα και οργανωμένα συλλαλητήρια, κλεισίματα δρόμων ενάντια στην κρατική καταστολή, τις προβοκάτσιες και την προσπάθεια να ενταθούν τα μέτρα ενάντια στο λαϊκό κίνημα το επόμενο διάστημα με αφορμή την κρίση και πατώντας πάνω στα στημένα επεισόδια για να προχωρήσουν τα αντιλαϊκά μέτρα της Ε.Ε. και του κεφαλαίου που στηρίζουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου είναι επιτακτική ανάγκη. Η πρωτοβουλία αυτή συνάντησε την καθολική έγκριση των φοιτητών εκεί που έγινε, όπως ακριβώς εκφράστηκε και τις προηγούμενες ημέρες με τη μαζική τους συμμετοχή, στα μεγαλειώδη συλλαλητήρια τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη στην απεργία του ΠΑΜΕ, τα οποία όπως είναι φυσικό «θάφτηκαν» σε κανάλια και εφημερίδες σε αντίθεση με τα τηλεοπτικά σκηνικά.

Καλούμε τους φοιτητές και σπουδαστές να επιβεβαιώσουν την αποφασιστικότητά τους με τη μαζική συμμετοχή στα συλλαλητήρια της Παρασκευής μαζί με τους μαθητές. Να οργανώσουν τον αγώνα τους στους συλλόγους, σε επιτροπές αγώνα, ετών, εξαμήνων. Με όλους τους τρόπους να δώσουν μαχητική, δυναμική απάντηση στις οργανωμένες και περιφρουρημένες από κάθε προβοκάτσια πορείες ενάντια στα νέα μέτρα της κρατικής καταστολής και της αντιλαϊκής επίθεσης που ετοιμάζονται από την κυβέρνηση με τη συμβολή των μηχανισμών των γνωστών και καθόλου αγνώστων για τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ κουκουλοφόρων.

Απέναντί μας είχαμε για άλλη μια φορά τις παρατάξεις ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ και ΕΑΑΚ…

διαβάστε περισσότερα...

No comments: